014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

ACTIE: Relaxzetels made in Balen!

jun 21, 2021

Wist u dat wij al onze relaxzetels zelf op maat maken in ons eigen atelier te Balen? Van maatname tot afwerking, alles wordt uitgevoerd door ons gemotiveerde team! Omdat we fier zijn op ons werk, zetten we ze aan het begin van de zomer graag in de kijker. 

Made in Balen 

Omdat we fier zijn op ons werk, zetten we onze relaxzetels CARE en CARE+ graag in de kijker met een zomeractie. Daarom ontvangt u tussen 21-06 en 02-07 een gratis Balens bierpakket van NoordSter én een cadeaubon ter waarde van 100 euro bij aankoop van één van onze zetels. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Mogelijkheden en prijzen

Kiezen voor een zetel van PN-O, is niet alleen kiezen voor Belgische kwaliteit en maatwerk. Je kiest daarnaast ook voor betaalbaarheid en verschillende mogelijkheden. Zo heb je de keuze tussen een motorsysteem waarbij rug en zit samen verstelbaar zijn (M1), of apart verstelbaar (M2). Bovendien kan PN-O ook een rugschelp integreren in zijn relaxzetels. Op die manier geniet je van extra ondersteuning en extra comfort. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 De Relaxzatel Care is verkrijgbaar vanaf €1770, de Relaxzetel Care+ is verkrijgbaar vanaf €2511 euro*. Zowel bij de CARE als CARE+ zetel krijg je 5 jaar garantie volgens de geldende voorwaarden.

*De relaxzetel Care+ komt in aanmerking voor een tegemoetkoming van het RIZIV, mits geldig voorschrift van een gespecialiseerd arts.  

Maatregelen COVID19

Als medische winkel blijft ons zorgpunt geopend volgens de normale openingstijden.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, helpen onze medewerkers iedere bezoeker of patiënt verder met ontsmette handen en dragen ze een mondmasker. Gebruikte materialen worden tussen elke afspraak door ontsmet. Wij vragen ook aan al onze bezoekers om een neus- mondmasker te dragen en hun handen bij binnenkomst te ontsmetten.

  Tel: 014 26 24 62

✉︎  E-mail: winkel@pn-o.be

⌂  Adres en openingsuren winkel