014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

ADL-hulpmiddelen

ZELFREDZAAM IN HET DAGELIJKSE LEVEN

Toiletstoel, badzit of douchezit, aangepast bestek, bord, aankleedhulpmiddel, wandelstok, hoog- laag bed, bloeddrukmeter, … Het zijn allemaal hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan jouw zelfredzaamheid in het dagelijks leven. Op deze pagina vindt u een selectie van onze producten en praktische informatie van een ADL hulpmiddel. Heeft u een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Incontinentiemateriaal

Een verzwakte controle over de blaas kan mannen en vrouwen van alle leeftijden treffen. Er bestaan verschillende vormen van urineverlies, waarvan de meeste te wijten zijn aan spierzwakte, zoals stressincontinentie en overloopincontinentie.

Maar het is niet altijd vanzelfsprekend om je incontinentiemateriaal aan te kopen in een gewone supermarkt. Bij PN-O kan je op een discrete manier jouw incontinentiemateriaal verkrijgen en dit na het krijgen van deskundig advies.

In ons assortiment incontinentieproducten, vind je producten voor zowel mannen als vrouwen, met een scala aan verschillende absorptieniveau’s en maten. We kunnen oplossingen bieden voor licht urineverlies, problemen door een zwakke blaas en zware incontinentie. Daarnaast hebben we nog complementaire producten zoals bedbescherming en verzorgingsproducten.

Ben je nog op zoek naar de juiste oplossing? Je kan bij ons ook stalen verkrijgen van verschillende producten om uit te proberen welk product het best beantwoordt aan jouw behoeften. Ons team staat dagelijks voor je klaar om je bij te staan in het kiezen van het juiste product. Kom gerust langs in onze winkel.

Meetproducten

Soms is het makkelijk of noodzakelijk om thuis zelf je gezondheid op te kunnen volgen. In onze winkel vind je meettoestellen om je bloeddruk, het zuurstofgehalte in je bloed, je temperatuur, je gewicht en andere cruciale informatie te controleren. 

Ons team toont je graag hoe het gekozen toestel werkt en stelt het in zodat je thuis meteen aan de slag kan gaan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze winkel

Slaapkamer

Wanneer je een dagje ouder wordt of een motorische dysfunctie hebt, kan een goede nachtrust soms een uitdaging zijn. Je kan bijvoorbeeld niet meer zo vlot in of uit je bed, je hebt vaak verzorging nodig… Gelukkig zijn er heel wat oplossingen om je slaapcomfort te verhogen. Van een aangepast hoog-laag-bed, speciale hoofdkussens of positioneringskussens tot statische en dynamische matrassen. Laat je adviseren door ons team in onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Keuken

De keuken is een van de plaatsen in ons huis waar we de meeste tijd doorbrengen. Met de hulpmiddelen uit ons gamma blijf je zelfstandig in je keuken en kan je zo lang mogelijk thuis blijven wonen. We beschikken over hulpmiddelen die je ondersteunen tijdens het koken, tijdens het eten en tijdens andere dagdagelijkse handelingen. Kom eens langs in onze winkel om te kijken wat mogelijk is of contacteer ons voor meer informatie.

Badkamer

Een lekker warme douche of een lang en ontspannend bad nemen, het zijn twee fantastische manieren om van het leven te genieten. Toch kan het moeilijker worden om veilig in en uit het bad of de douche te gaan. Gelukkig bestaan ook hiervoor verschillende hulpmiddelen. Bij PN-O helpen we je graag verder met het vinden van de perfecte handgrepen, antislipmat, badlift, badplank, … Deze hulpmiddelen kunnen trouwens ook het werk van jouw verzorger vergemakkelijken. Zo kan je blijven genieten van de kleine dingen in het leven. 

Laat je adviseren in onze winkel of contacteer ons voor meer informatie.

Toilet

Veilig en makkelijk naar het toilet kunnen gaan blijft je hele leven lang belangrijk. Daarom bestaan er voor het kleinste kamertje in jouw huis heel wat hulpmiddelen die zorgen voor extra comfort en veiligheid. Enkele voorbeelden zijn een toiletverhoog, handgreep en toiletstoel. 

We adviseren je graag in onze winkel over de mogelijkheden! Je kan ons team ook contacteren voor meer informatie. 

Leefruimte

Geeft jouw zetel of stoel niet meer het nodige comfort? Bij PN-O beschikken we over een breed gamma aan comfortzetels, aangepaste stoelen en andere hulpmiddelen. Zo kan jij comfortabel blijven zitten. 

Wist je dat we trouwens gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte relaxzetels? Alle zetels worden in ons eigen atelier gemaakt, waardoor we een zetel kunnen maken die helemaal aan jouw noden voldoet. 

Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. 

In beweging blijven

Ook wanneer je niet meer zo mobiel bent, een beperking hebt of moet revalideren is het belangrijk om te blijven bewegen. Met ons uitgebreid gamma aan sportmaterialen kan jij aan je conditie werken net zoals iemand anders dat doet! Je kan bij ons terecht voor knijpballetjes, maar ook voor een echte hometrainer. Even graag helpen we je verder met een aangepaste fiets, een driewieler of een ander sportattribuut dat past bij jouw mogelijkheden! 

Kom langs in onze winkel of neem contact op met ons team voor meer informatie!

Schoenen en voetverzorging 

Een dagje met de kleinkinderen? Winkelen? Of een leuke uitstap met vrienden? In ons aanbod schoenen vind je zeker een paar dat je de hele dag comfortabel laat doorbrengen. We beschikken over sandalen, moderne stadschoenen en wandelschoenen. Ook voor moeilijke voeten. Blijf je een dagje thuis? Dan staan onze pantoffels voor je klaar!

Ons aanbod wordt elk seizoen aangepast, kom dus gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel. We gaan samen met jou op zoek naar de best passende en meest comfortabele schoen. Ook als diabetispatiënt kan je trouwens bij ons terecht voor comfortabele schoenen. En laat je graag  je voeten verzorgen? Dan beschikken we hiervoor over handige stoelen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Visuele hulpmiddelen

Je favoriete tijdschrift of krant nog kunnen lezen is soms beter haalbaar met en aangepaste hand- of standloep. Deze zijn in verschillende groottes en sterktes verkrijgbaar.

In onze winkel beschikken we over verschillende soorten. Je kan ze vrijblijvend komen testen onder deskundig advies van ons team. Contacteer ons gerust voor meer informatie. 

Privacyverklaring

PN-O bv | Uw zorgpunt | BE0843308102

Bankei 1, 2490; Balen-Wezel