014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

Bandagisterie

ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Steunzolen, steunkousen, borstprothese, incontinentiemateriaal, materiaal voor uw stoma en corsetten, … Onze erkende bandagisten helpen je bij het maken van de juiste keuze met een persoonlijke aanpak. Op deze pagina vindt u een selectie van onze producten en praktische informatie rond het bekomen van een hulpmiddel. Heeft u een specifieke vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Steunkousen

Therapeutische steunkousen bevatten elastische vezels, waardoor ze een verspreidende druk op de benen uitoefenen. Hierdoor helpen ze bij het verlichten van vermoeide en zware benen, het aanpakken van spataders en het voorkomen van ernstige aderaandoeningen. Daarnaast kunnen ze ook onderdeel uitmaken van een behandeling. 

Bij PN-O beschikken we over een groot aanbod therapeutische steunkousen in verschillende uitvoeringen, kleuren en compressiesterkten. Daarnaast is het ook mogelijk om op maat gemaakte steunkousen te verkrijgen. 

Indien je steunkousen wil aankopen, kan je best ’s morgens langskomen voor een goede maatname. Onze medewerkers helpen je graag verder in onze winkel of consultatieruimte en begeleiden je bij het maken van de juiste keuze. Nood aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Borstprothese

De diagnose borstkanker kan jouw leven volledig overhoop halen en brengt vaak grote veranderingen met zich mee, ook lichamelijk. Bij PN-O helpen we jou in deze periode van je leven graag om jezelf comfortabel, beschermt en mooi te blijven voelen.

Je vindt bij ons borstprothese-producten, maar ook bijpassende lingerie en armkousen op maat. We beschikken zowel over een afgesloten, aangenaam ingerichte kleedkamer in onze winkel als een privé consultatieruimte.

Steunzolen

De mens is het enige zoogdier dat permanent op twee voeten staat. Onze voeten helpen ons vooruit en houden ons lichaam in balans. En, onze voeten leggen heel wat kilometers af! Helemaal niet zo gek dus dat podotherapeutische klachten veel voorkomen. Bijna iedereen krijgt er in zijn leven wel eens een keer mee te maken. Denk aan sporters, reuma of diabetes patiënten, kinderen, mensen met staande beroepen, etc. Hulpmiddelen, zoals (prefab) steunzolen en hielkussens kunnen in zulke gevallen de pijn verlichten en je leven aangenamer maken.

Maatwerk

Naast gewone steunzolen kan je bij PN-O ook steunzolen krijgen die volledig op jouw maat gemaakt worden. Daarvoor werken we met een voetscan. Deze scan combineren we met een analyse op een druksensorplaat die een aanvullende statische, dynamische en een porturale scan kan maken. Zo krijgen we uiteindelijk een nauwkeurig plantair drukprofiel van je voet(en). 

Alle steunzolen worden vervolgens in ons eigen atelier gemaakt, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ben je in het bezit van een voorschrift van een geneesheer-specialist? Dan zorgen onze medewerkers ook voor een terugbetalingsformulier via je mutualiteit.

Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze winkel.

Stomamateriaal

Als stomapatiënt ben je op zoek naar discrete, comfortabele, veilige en gemakkelijk draagbare oplossingen. Bij PN-O beschikken we over een ruim aanbod aan stomazakken, irrigatie-oplossingen en stoma-accessoires.

Onze bandagisten helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing om jouw leven makkelijker te maken en dit in onze privé consultatieruimte of winkel. Wens je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Corsetten

Lumbostaat

Wanneer je te maken krijgt met bijvoorbeeld spondylitis, lumbale instabiliteit, osteoporose, degeneratieve instabiliteit, … kan een lumbostaat een oplossing bieden. Het is een op maat gemaakt, medisch corset dat de rug ontlast.

Je bent welkom in onze winkel voor meer informatie en een eventuele maatname. Deze gebeurt in onze consultatieruimte, evenals de daaropvolgende eerste pasbeurt. Enkel nadat we zeker zijn dat het corset volledig past, wordt het volledig afgewerkt.

Een lumbostaat wordt elke vier jaar volledig terugbetaald door je mutualiteit wanneer je over een voorschrift van je huisarts beschikt. Onze medewerkers helpen je indien nodig ook hiermee graag verder. 

Buikgordel

Een buikgordel is een medisch op maat gemaakt corset ter ondersteuning van de buikwand. Een buikgordel is aangewezen bij diastasis en eventratie van de buikwand, vaak wanneer een operatie niet mogelijk is.

Ook voor een buikgordel ben je steeds welkom in onze winkel voor meer informatie en een eventuele maatname. Die gebeurt in onze consultatieruimte, evenals de daaropvolgende eerste pasbeurt. Ook voor buikgordels geldt dat deze pas afgewerkt worden wanneer we zeker zijn dat het volledig past.

Een buikgordel wordt elke drie jaar volledig terugbetaald door je mutualiteit wanneer je over een voorschrift van je huisarts beschikt. Onze medewerkers helpen je indien nodig ook hiermee graag verder. 

Privacyverklaring

PN-O bv | Uw zorgpunt | BE0843308102

Bankei 1, 2490; Balen-Wezel