014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

Mobiliteitsweek bij PN-O!

sep 6, 2021

Van 6 tot 10 september organiseren wij een mobiliteitsweek. Onze verstrekkers maken u vrijblijvend wegwijs in ons gamma scooters, rollators, driewielfietsen en rolstoelen. U kan ook verschillende modellen gratis testen. Samen gaan we zo op zoek naar de oplossing die bij u past!

Adres en openingsuren

Zorgpunt PN-O
Bankei 1, 2490 Balen
Ma-do: 8u30 – 12u00 en 12u30 tot 16u00
Vrijdag: 8u30 tot 12u00

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen of rollators vergemakkelijken het wandelen. Indien je nood hebt aan ondersteuning bij het wandelen, kan je bij jouw huisarts terecht voor een voorschrift voor een mobiliteitshulpmiddel.

Wanneer je met het voorschrift bij ons langskomt, kan je onmiddellijk een loophulpmiddel naar jouw wens uitkiezen. Wij zorgen voor het indienen van de aanvraag bij de zorgkascommissie en volgen de goedkeuring op. Meestal kan u daardoor het gekozen loophulpmiddel onmiddellijk mee naar huis nemen.

Nog geen voorschrift? Kom dan deze week gerust al eens kijken welk model bij u past. Samen zorgen we ervoor dat u zo snel mogeljk over een rollator kan beschikken. 

Manuele rolstoelen

Rolstoelen vervangen het wandelen. Bij PN-O bv beschikken we over verschillende soorten manuele rolstoelen: standaard rolstoelen, modulaire rolstoelen en verzorgingsrolwagens.

Wij begeleiden jou in onze winkel bij het maken van de juiste keuze. Zodra u uw voorschrift heeft, zorgen wij voor de aanvraag bij de zorgkas. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt jouw rolstoel aan huis geleverd. 

Actieve rolstoelen

Ben je gebonden aan een rolstoel, maar wil je je niet laten tegenhouden en gaan voor een actief leven? Heb je een sterke interesse in sport? Bij PN-O helpen we je graag bij het kiezen van een actieve rolstoel die bij jouw noden aansluit.

Je kan bij ons terecht na het verkrijgen van een voorschrift bij de huisarts en een rolstoeladviesrapport (RAR) van een erkend rolstoeladvies-team (RAT). Met deze formulieren op zak, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze op onze locatie of bij jou thuis. We hebben meerdere demo rolstoelen ter beschikking. De rolstoel van jouw keuze, blijft vaak enkele dagen bij jou om te testen. 

Wij zorgen na het maken van een definitieve keuze, voor het indienen van de aanvraag bij de zorgkascommissie en leveren bij goedkeuring jouw rolstoel aan huis.

Elektronische rolstoelen

Moet je je vaak bewegen in jouw rolstoel? Dan zorgt een elektrische rolstoel voor heel wat gebruiksgemak en extra mobiliteit.

Ook voor deze rolstoelen kan je bij ons terecht na het verkrijgen van een voorschrift bij de huisarts en een rolstoeladviesrapport (RAR) van een erkend rolstoeladvies-team (RAT). Met deze formulieren op zak, kom je langs in onze consultatieruimte of kan je een huisbezoek aanvragen. Samen met jou kiezen we een elektrische rolstoel uit die bij jouw noden past. Meestal kan de gekozen demo-rolstoel enkele dagen bij jou blijven, zo ben je zeker van jouw keuze.

Na goedkeuring van de zorgkascommissie, waarvoor wij de aanvraag indienen, wordt de rolstoel van jouw keuze besteld en geleverd.

Scooters

Binnen scooters

Elektronische binnenscooters zijn voornamelijk bestemd voor verplaatsingen binnenshuis. Door de kleinere banden en het gebrek aan verlichting of schokdemping, zijn deze niet geschikt om buitenshuis te gaan. De meeste binnenscooters zijn opvouwbaar en dus gemakkelijk op te bergen.

Buitenscooters

Elektronische buitenscooters zijn dan voornamelijk bestemd voor grotere verplaatsingen buitenshuis. Deze zijn voorzien van grotere banden, verlichting en een zetel die in verschillende posities geplaatst kan worden. 

Wanneer je met het voorschrift bij ons langskomt voor een binnen-, binnen/buiten- of buitenscooter, kan je onmiddellijk een scooter naar jouw wens uitkiezen. Wij zorgen voor het indienen van de aanvraag bij de zorgkascommissie en volgen de goedkeuring op. 

Nog geen voorschrift? Kom deze week vrijblijvend verschillende modellen uittesten. We zorgen nadien samen dat je aanvraag ingediend wordt. 

Maatregelen COVID19

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, helpen onze medewerkers iedere bezoeker of patiënt verder met ontsmette handen en dragen ze een mondmasker. Gebruikte materialen worden tussen elke afspraak door ontsmet. Wij vragen ook aan al onze bezoekers om een neus- mondmasker te dragen en hun handen bij binnenkomst te ontsmetten.

  Tel: 014 26 24 62

✉︎  E-mail: winkel@pn-o.be

⌂  Adres en openingsuren winkel