014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

Opendeurweek zorgwinkel van 19 – 23 oktober!

okt 16, 2020

Van 19 oktober tot 23 oktober vieren we bij PN-O het één jarige bestaan van onze zorgwinkel! We nodigen jullie tijdens deze opendeurweek graag uit in onze zorgwinkel te Balen-Wezel.

Doe je voordeel!

Er zijn tijdens deze week tal van acties!
Wanneer je langskomt:

  • Krijg je 10% korting op al onze artikelen
  • Ontvang je een goodiebag bij elke aankoop
  • Kan je een gratis voetscan laten maken

GRATIS voetscan

Wist je dat we bij PN-O voetanalyses uitvoeren met de technologie van Voxelcare? Op deze manier kunnen we precieze, digitale analyses maken van de manier waarop jij jouw voeten belast. Heb je last van pijn in voeten, enkels, knieën of heupen? Denk je dat je steunzolen nodig hebt? Deze analyses vertellen onze specialisten exact waar je ondersteuning kan gebruiken.

Tijdens onze opendeurweek kan je GRATIS een voetscan laten maken. We vragen wel om hiervoor een afspraak te maken. Dat kan via deze link

10% korting op ons volledige gamma!

Kom je langs tijdens onze opendeurweek? Dat is een goed idee, want je krijgt maar liefst 10% korting op al je aankopen.

Bovendien staan onze medewerkers je bij met deskundig advies zodat je zeker de juiste keuze maakt. Voor elke zorgvraag gaan we op zoek naar een oplossing. Ook als dat om maatwerk vraagt.

Je vindt in onze winkel steeds een ruim aanbod van onze producten.

Maatregelen COVID19

In de strijd tegen het coronavirus volgen wij bij zorgpunt PN-O alle opgelegde maatregelen. Onze medewerkers helpen u verder met ontsmette handen en dragen een mondmasker. Gebruikte materialen worden tussen elke afspraak door ontsmet. Wij vragen ook aan al onze bezoekers om een neus- mondmasker te dragen en hun handen bij binnenkomst te ontsmetten. 

Wilt u er graag persoonlijk advies? Dan kan u ook steeds een afspraak maken zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om uw zorgvraag te beantwoorden en het geschikte product aan te bieden. 

  Tel: 014 26 24 62

✉︎  E-mail: winkel@pn-o.be

⌂  Adres en openingsuren winkel