014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

Orthopedie

ONDERSTEUNING WAAR NODIG

Zitorthese, kniebrace, enkelbrace, polsbrace, elleboogbrace, … Bij PN-O helpen we je graag verder in je zoektocht naar de juiste ondersteuning en dit met een persoonlijke aanpak.  Op deze pagina vindt u een selectie van onze producten en praktische informatie rond het bekomen van een orthese. 

Zitorthese 

Een zitorthese kan zowel op een onderstel van een rolwagen als in een relaxzetel verwerkt worden. Er wordt een zeer nauwkeurige maatname gedaan door een gespecialiseerd team. Dit kan bij ons in de zaak of aan huis, maar zeker ook in de verzorgingsinstellingen. Als alles in de pas staat komt de rolwagen of relaxzetel voor een week op proef. Daarna wordt deze naar de persoonlijke wensen van bekleding en kleur netjes afgewerkt en dit alles in eigen atelier.

Hoofd-, Hals- en Romportheses

Bij PN-O beschikken we over verschillende braces en orthesen voor zowel het hoofd, hals en romp. Dit gaat van valhelm tot halskraag, van een eenvoudig ondersteunend corset tot een volledig immobiliserend corset.

Onze medewerkers zijn erkende orthopedisten en nemen de tijd om jouw lichaam goed op te meten zodat je onze winkel of consultatieruimte verlaat met een product dat perfect past. Kom eens langs op onze locatie in Balen-Wezel of contacteer ons voor meer informatie!

Bovenste en onderste ledematen

Bij PN-O beschikken we over een groot aanbod van orthesen voor de bovenste en onderste ledematen.

We helpen je graag verder met het vinden van een goede vinger-, hand-, pols-, onderarm-, elleboog-, arm- of schouderorthese. Wat de onderste ledematen betreft kan je bij ons terecht voor enkel-, knie-, heup- en voetorthesen, maar ook voetoptrekkers.

Onze orthopedisten gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jou. Vinden we geen oplossing in ons standaardgamma? Dan gaan we aan de slag om een op maat gemaakte brace te maken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of spring eens binnen in onze winkel.

Steunzolen

De mens is het enige zoogdier dat permanent op twee voeten staat. Onze voeten helpen ons vooruit en houden ons lichaam in balans. En, onze voeten leggen heel wat kilometers af! Helemaal niet zo gek dus dat podotherapeutische klachten veel voorkomen. Bijna iedereen krijgt er in zijn leven wel eens een keer mee te maken. Denk aan sporters, reuma of diabetes patiënten, kinderen, mensen met staande beroepen, etc. Hulpmiddelen, zoals (prefab) steunzolen en hielkussens kunnen in zulke gevallen de pijn verlichten en je leven aangenamer maken.

Maatwerk

Naast gewone steunzolen kan je bij PN-O ook steunzolen krijgen die volledig op jouw maat gemaakt worden. Daarvoor werken we met een voetscan. Deze scan combineren we met een analyse op een druksensorplaat die een aanvullende statische, dynamische en een porturale scan kan maken. Zo krijgen we uiteindelijk een nauwkeurig plantair drukprofiel van je voet(en). 

Alle steunzolen worden vervolgens in ons eigen atelier gemaakt, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Ben je in het bezit van een voorschrift van een geneesheer-specialist? Dan zorgen onze medewerkers ook voor een terugbetalingsformulier via je mutualiteit.

Neem gerust contact op voor meer informatie of kom langs in onze winkel.

Privacyverklaring

PN-O bv | Uw zorgpunt | BE0843308102

Bankei 1, 2490; Balen-Wezel