014 26 24 62 | Bankei 1, 2490 Balen-Wezel | ruime parking | bereikbaar met buslijn 84 Hamont-Geel | winkel@pn-o.be

Veno- en voetscandag

mei 24, 2021

Heb je last van pijn in je voeten, knieën of benen? Vaak vermoeide en zware benen? Op 14 juni 2021 kan je bij zorgpunt PN-O terecht voor een gratis VenoScan of Voetscan om problemen op te sporen. Na de scan kunnen we je ook gericht advies geven om eventuele problemen aan te pakken met behulp van steunkousen of steunzolen. 

VenoScan tegen vermoeide benen

Met een VenoScan kan een verminderde aderwerking opgespoord worden, zelfs wanneer die uitwendig nog niet zichtbaar is. Zo’n verminderde aderwerking kan voorkomen wanneer je veel rechtstaat voor je werkt, reist of ouder wordt. Tijdens de 20-minuten durende scan krijgen we een idee van de problemen die zich in jouw benen voordoen.

Wordt er een verminderde aderwerking vastgesteld, dan kunnen we je advies geven. In de meeste gevallen zijn steunkousen een grote hulp. Deze kunnen we dezelfde dag aanmeten en bij een aankoop krijg je 10% korting en een paar handschoenen om de steunkousen makkelijk aan te trekken.

Voetscan bij pijn in voeten, knieën of rug

Willen je benen nog wel mee, maar ervaar je pijn in voeten, knieën of rug? Dan kan het zijn dat je extra ondersteuning kan gebruiken bij het wandelen en lopen. Met een 3D-voetscan maken we een analyse van jouw voeten en de plaatsen waar je ondersteuning kan gebruiken. We geven je advies en indien gewenst kunnen we eveneens steunzolen aanmeten. Zo loop je enkele weken later met extra comfort en zonder pijn ons zorgpunt uit.

Wil je graag een afspraak maken voor een gratis VenoScan of 3D-voetscan op 14/06? Dan kan dat door een mailtje te sturen naar winkel@pn-o.be of te bellen naar 014 26 24 62. 

Maatregelen COVID19

Als medische winkel is ons zorgpunt geopend volgens de normale openingstijden. Indien gewenst kan u dus ook nog steeds zelf langskomen of één van uw patiënten naar ons doorverwijzen indien nodig.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, helpen onze medewerkers iedere bezoeker of patiënt verder met ontsmette handen en dragen ze een mondmasker. Gebruikte materialen worden tussen elke afspraak door ontsmet. Wij vragen ook aan al onze bezoekers om een neus- mondmasker te dragen en hun handen bij binnenkomst te ontsmetten.

  Tel: 014 26 24 62

✉︎  E-mail: winkel@pn-o.be

⌂  Adres en openingsuren winkel